Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Natuurgeneeskundige consulten

U kunt bij mij terecht voor een Natuurgeneeskundig advies.

Ik zet mijn brede natuurgeneeskundige achtergrond en kennis in om u zo goed mogelijk te adviseren.


Hierbij ga ik uit van een holistische mensvisie waarbij ik werk vanuit de vijf natuurgrichte principes te weten: 

  • energie
  • prikkeloverdracht
  • drainage
  • voeding
  • psyche

Want zonder voldoende energie in ons lichaam kunnen wij niet tot herstel komen. Als prikkels niet goed worden doorgegeven dan stagneert dit een juiste communicatie in ons lijf. Verder het belangrijk dat het lichaam zich regelmatig kan ontdoen van geestelijke en stoffelijke ballast om gezond te blijven.

Een gepersonaliseerde goed uitgebalanceerde voeding is de basis voor een goede gezondheid. De beste dokter staat immers in de keuken. Als je niet gezond, verkeerd of onvoldoende passend eet of verkeerd suppleert dan heeft het lichaam onvoldoende of de verkeerde bouwstoffen. Kortom de genoemde natuurprincipes hebben allemaal met elkaar te maken en zullen worden meegenomen bij mijn advies.


Het eerste gesprek bestaat uit een intake waarin ik een uitgebreide anamnese afneem. Hierin bespreken wij ook uw voedingsgewoontes en leefstijl. Het intakeformulier kunt u rustig thuis invullen en voor het eerste consult aan mij opsturen.


Deze intake vormt de basis van de behandeling en begeleiding. Als we een totaalbeeld hebben bespreken we welke natuurgeneeskundige behandelingen u kunnen ondersteunen.


De behandeling is ondersteunend en vervangt nooit het advies en de medicatie van een arts of specialist.

Vraag om meer informatie

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.